Evelyne Kramer | Wat geef ik aan de maatschappij?
15834
post-template-default,single,single-post,postid-15834,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Wat geef ik aan de maatschappij?

11 feb Wat geef ik aan de maatschappij?

 

Al een aantal jaren heb ik met mezelf afgesproken om ieder jaar minstens een sociaal of maatschappelijk goede doel te kiezen om voor te werken.

Voorwaarde om voor het goede doel te werken is dat ik ten eerste affiniteit moet hebben met het doel en ten tweede dat ik weet dat we kunnen samenwerken op basis van wederzijdse vertrouwen.

 

Operation Education

Sinds 2013 werk ik geregeld als Creative director & art director visuele communicatie en visuele identiteit voor stichting Operation Education. Operation Education creëert schaalbare oplossingen waardoor mensen in staat zijn betere, bewustere beslissingen te nemen over onderwijs. Om zo gewoonten te doorbreken, systemen en processen te reorganiseren en uiteindelijk het oneindige potentieel van de mensheid te ontketenen.

Het kernteam van Operation Education bestaat op dit moment uit Claire Boonstra, Simone Haenen en Nanda Carstens. Zij zetten zich fulltime in en ontwikkelen en voeren heel gerichte plannen uit. Met de dames van Operation Education heb ik een fijne basis opgebouwd van waaruit we samen mooie projecten kunnen realiseren.

Een greep uit de projecten waaraan ik heb meegewerkt:

Festival of Solution / Operation Education (2013)
Social Media (2013) – Visuals / Campagne
Visuele identiteit (2013-2014) met Martine Eyzenga
Manifest ‘Kantelen van het onderwijssysteem – Waarom, Wat en Hoe (2014) – digital publication
Onderwijshelden (2014) – Visuals, Book Cover
United4Education (2015) – Web Visuals

Dit jaar zal ik met Nanda, Claire en Simone de visuele identiteit van de stichting verder ontwikkelen met het oog op de toekomstige professionalisering van de stichting.

Geen reactie's

Geef een reactie