Evelyne Kramer | WWZ poster Stroomschema
157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-157,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

WWZ poster Stroomschema

Over dit project

Het doel van de Wet Werk en Zekerheid is om het ontslagrecht goedkoper, eenvoudiger, eerlijker en sneller te maken. Toch roept de WWZ veel vragen op. Aan ons werd gevraagd om de bestaande schema’s en teksten helderder en overzichtelijk te maken op een poster die aan de muur opgehangen kan worden.

 

Header STROOMSCHEMA

 

Met de WWZ poster beschikt de werkgever of jurist over een tool om zicht te krijgen op de regels en processen. De infographic is  2,30 meter breed en 84 centimeter hoog en voorziet schematisch in alle processtappen, cumulaties, termijnen en artikelverwijzingen en is voorzien van een handige legenda én voetnotenlijst. De poster dient als instrument om overzicht te krijgen en juiste keuzes te maken.

 

De infographic heeft betrekking op beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd met tussentijdse opzegmogelijkheid.

 

Als Spot Infographics maakten we ook een tweede poster, op A0 formaat, die betrekking heeft op beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Co-Creatie

Boom Juridische uitgevers, Baker & McKenzie, de Vrije Universiteit Amsterdam en Spot infographics (David Gall, Marco Stout, Evelyne Kramer)

Datum

20 November

Categorie
Infographics