Evelyne Kramer | M3H Architecten
153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-153,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

M3H Architecten

Over dit project

M3H is een architectenbureau met aandacht voor alle facetten van het ontwerp, van stedenbouw tot detail. Met een wisselend team van ca. tien ontwerpers ontwerpen Machiel Spaan en Marc Reniers bijzondere projecten, vaak woningbouw in stedelijke situaties.

 

Als Stout/Kramer werken we sinds 2009 aan de visuele presentatie van het bureau. M3H kwam toentertijd met de vraag hoe zij naast de projecten hun expertise konden inzetten in de communicatie van het bureau naar bestaande – en potentiële klanten en overige belangengroepen.

 

In samenwerking met M3H en architectuurhistoricus Catja Edens ontwikkelden we een concept
voor het verdiepen, vastleggen en delen van kennis. Architecten hebben veel vakkennis in huis maar vaak moeite om dit op een toegankelijke manier te communiceren. Door hun beste projecten te analyseren kwamen we tot een aantal expertise gebieden. Elk expertise gebied verwerken we vervolgens in een M3H cahier.

 

Het M3H cahier is een onregelmatig verschijnende publicatie. Elk cahier bevat bijdragen van de architecten en professionals uit het vakgebied. De expertise wordt vervolgens gestaafd met de presentatie van gerealiseerde projecten. Elk cahier wordt gestuurd naar relevante belanggroepen zoals bestaande – en potentiële klanten en andere mogelijk geïnteresseerden. Een mooie manier van kennis delen.

 

De cahiers zijn een groot succes. Deze manier van kennis delen wordt zeer gewaardeerd. M3H claimt met de cahiers verschillende kennisgebieden binnen de architectuur. De cahiers leveren direct nieuwe projecten op.

 

Rinus van Dam en Marco Stout zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het ontwerp van de website.

Opdrachtgever

M3H Architecten, Amsterdam - StoutKramer

Website ontwerp en ontwikkeling

MAAAK, Rinus van dam en Marco Stout

Datum

2009-2016

Categorie
Graphic Design