Evelyne Kramer | eBook voor Operation Education
16312
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16312,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

eBook voor Operation Education

Over dit project

Sinds 2013 werk ik geregeld als Creative director & art director visuele communicatie en visuele identiteit voor stichting Operation Education. Operation Education creëert schaalbare oplossingen waardoor mensen in staat zijn betere, bewustere beslissingen te nemen over onderwijs. Om zo gewoonten te doorbreken, systemen en processen te reorganiseren en uiteindelijk het oneindige potentieel van de mensheid te ontketenen.

Het kernteam van Operation Education bestaat op dit moment uit Claire Boonstra, Simone Haenen, Claudette Verpalen en Nanda Carstens.

‘We zijn allemaal bewoners van onze ene kleine planeet aarde, globalisering leidt tot het samenkomen van alle mogelijke culturele verschillen daarbinnen. Hoe kunnen we bijdragen aan een betere wereld: vrediger, gelukkiger, gezonder en duurzamer? En wat moeten we daarvoor leren?’ Claire Boonstra, oprichtster en spreekster van Operation Education, heeft haar verhaal opgeschreven. Je kunt dit verhaal via de website van Operation Education, downloaden als e-book.

De visuele bijdrage aan het boek zijn geabstraheerde vertalingen van de titel en het hoofdstuk. Abstractie heeft iets moois. Het is niet absoluut. Je kan je eigen interpretatie erbij hebben. De stijl is in het verlengde van de nieuwe huisstijl die ik in 2016 voor Operation Education heb ontwikkeld.

In deze post schrijf ik over mijn jaarlijkse bijdrage aan de maatschappij. Al een aantal jaren heb ik verschillende mooie projecten af gerond met en voor Operation Education.

Opdrachtgever

Operation Education

Datum

maart 18, 2017

Categorie
Graphic Design, Infographics, Visual Identity